Kleding

NIEUWE BESTELRONDE CLUBTENUE

Beste leden van SFTC LEK,

In overleg met Bioracer is besloten dat vanaf  15 september t/m 30 september weer besteld kan worden. Daarna zal de website sluiten.

Hoe moet je bestellen?

Ga hiervoor naar de website van Bioracer: http://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=vmXDS088e9. Heb je al een account, log dan in met je emailadres en je wachtwoord.

Geen account en/of niet eerder besteld?

Ga naar  http://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=vmXDS088e9

Vervolgens zie je: WELKOM IN DE WEBWINKEL VAN LEK SCHIPLUIDEN

Rechts daaronder zie je: Heb je nog geen My Bioracer account? Maak dan eerst een account aan.

Klik dan op “REGISTREER”

Je komt dan op een pagina waar je “INLOGGEGEVENS” moet invullen. Je moet dan o.a. je emailadres ingeven en zelf een wachtwoord verzinnen. Ook naam, adres en telefoonnummer wordt o.a. gevraagd. Nadat je je geregistreerd hebt kom je uiteindelijk op “LEK SCHIPLUIDEN 2017”. Daar kan je de kleding zien en bestellen.

De onderstaande 4 kledingstukken waren tijdens de passessie aanwezig en zijn door de meeste leden gepast.

Kledingstuk Artikelnaam bestellijst Artikelnaam website Art.nr. Prijs incl. BTW
Shirt korte mouw Trui km prof bodyfit Jersey SS prof bodyfit 51340 € 30,25
Shirt lange mouw winter Trui lm prof tempest bodyfit Jersey LS prof tempest bodyfit 51368 € 48,40
Broek kort ZM klasse 1 bibshort prof lycra elite leggri ZM Vapor Bibshort prof lycra elite 52132 € 50,22
Broek lang ZM klasse 1 bibtight prof tempest ZM Vapor Prof bibtight tempest 53530 € 57,48

Bij de lange broeken kan er ook gekozen worden voor een lange broek zonder zeem. Deze staat op de website als “Prof bibtight tempest” voor de prijs van € 47,19 incl. BTW.

 Verzendkosten

Per zending worden er verzendkosten in rekening gebracht en deze bedragen € 9,68 incl. BTW per verzending. Deze kosten komen bovenop de kledingkosten. Mogelijk krijgt onze accounthouder van Bioracer het voor elkaar om bij iedere bestelling een presentje toe te voegen om de verzendkosten iets te compenseren.

KORTING

Op de nieuwe kleding wordt door SFTC LEK korting gegeven. Deze korting is alleen geldig voor leden! Je moet dus lid zijn om in aanmerking te komen voor korting. Ben je al lid voor 2018, dan kan je, als je nog geen korting hebt gehad voor het nieuwe tenue, nog maximaal € 60,= korting krijgen. De korting bedraagt € 15,= per kledingstuk waarop de naam van de sponsors vermeld staat. Je bestelt via de website bij Bioracer en betaalt de prijs die vermeld staat op de website aan Bioracer. De factuur die je van Bioracer ontvangt dien je per email te versturen aan de penningmeester van SFTC LEK, Leo Groenewegen ( leogroenewegen@caiway.net). Hij maakt dan de korting over.

Dames en heren die vanaf 1 januari 2018 lid zijn of lid worden kunnen maximaal € 30,= korting krijgen op de aanschaf van kledingstukken van het nieuwe tenue.  De reden hiervoor is dat we in het verleden ervaring hebben met mensen die lid werden en zo profiteerden van de korting die alle al bestaande leden ontvingen. Na 1 jaar zegden zij hun lidmaatschap op en zo waren zij in bezit gekomen van een mooi wielertenue voor een hele goedkope prijs.

Verwachte leverdatum

Bioracer heeft aangegeven dat ze verwachten begin juli uit te leveren. De bestelling wordt naar je huisadres gestuurd.

OUDE KLEDING IN DE AANBIEDING € 15,00 PER STUK

Er is nog voorraad van de “oude” kleding en deze kost slechts € 15,00 per kledingstuk. Heb je interesse neem dan contact op met bestuurslid Jos Brouwer, tel. 015-3809719 of e-mail jame@kabelfoon.nl. Het verschuldigde bedrag van de kleding die uit de voorraad van S.F.T.C. LEK wordt geleverd, dient overgemaakt te worden op rekeningnummer:
NL82 RABO 0146 8381 49 ten name van S.F.T.C. LEK te Schipluiden.

Foto’s kleding uitreiking 2018

© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse


© Foto: Johan Gerritse