Activiteiten

Voor wielrenners, toerfietsers en MTB’ers organiseert LEK diverse activiteiten.

Trainingsavonden wielrenners

Voor wielrenners zijn er van april tot oktober op dinsdag- en donderdagavond trainingsritten. Er wordt in groepen van maximaal 12 renners gereden onder begeleiding van een wegcaptain. Het vertrek is om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats van het sportcomplex aan de Tiendweg in Schipluiden. Na afloop van de trainingsavonden kun je in de kantine van de tennisvereniging op het sportcomplex wat drinken.
Op dinsdagavond vertrekken er groepen op diverse niveaus. Groep 6 is bedoeld voor renners die rustig willen fietsen, zo rond de 30 km/uur. Bij deze groep rijdt de wegcaptain op kop die het tempo aangeeft. De overige groepen rijden ‘kop-over-kop’ onder begeleiding van een wegcaptain.
Donderdagavond is van oudsher ‘damesavond’ waarbij de dames – afhankelijk van het aantal en niveau – in één, twee of drie groep(en) vertrekken. Heren zijn deze avond welkom om aan te sluiten of om zelf met een groep te fietsen.
Ben je voor de eerste keer aanwezig? Vraag dan naar een van de wegkapiteins.
Overige trainingen/tochten:
• vrijdagavond 19.00 uur (30-40 km, de jeugdavond)
• zaterdagochtend 09.00 uur (80-100 km, vanaf maart)
• zaterdagmiddag 13.30 uur (60-80 km)
• zondagochtend 09.00 uur (70-100 km)
Check het huishoudelijk reglement voor meer informatie en instructie.

Mountainbiketochten

Informatie volgt later

Clubkampioenschappen

Informatie wordt nog aan gewerkt.

Overige activiteiten

LEK neemt ook deel aan evenementen van andere verenigingen zoals de ploegentijdrit van buurvereniging Westland Wil Vooruit. Het jaar 2008 was daarin een onvergetelijk jaar waarin LEK-leden álle 1e prijzen in de wacht sleepte: Heren 40-, (ter Laak / Alpine ploeg), Heren 40+ en Dames!